Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung UD970: Monitor 31.5" UHD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung2.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο 4K Ultra high Definition monitor με διαγώνιο 31,5 ίντσες.

Η UD970 είναι το νέο UHD monitor που θα φέρει στην αγορά η Samsung. Η διαγώνιος του ανέρχεται στις 31.5 ίντσες ενώ η ανάλυση του Panel φτάνει τα 3840 x 2160 (4K). Η οθόνη προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες σχετικούς με εικόνα και βίντεο και σε αυτό συμβάλλει η επεξεργασία 10-bit χρώματος. Η προτεινόμενη τιμή που έχει προσδώσει η Samsung στην UD970 είναι μάλλον υψηλή και φτάνει τα $1999.99, όμως ας μη ξεχάσουμε το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται.

[img_alt=Samsung UD970: Monitor 31.5" UHD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32923.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ο ΙΚΕΑ designer ξαναχτυπά :hehe:

Δεν είναι έτσι τα σπίτια μας λέμε ρε... φαγωθήκατε... :hehe:

Την επόμενη οθόνη θα την παρουσιάσουν πάνω στο μπαλοντίβανο της γιαγιάς με ένα χειροποίητο σεμέ απο πάνω ....:biggrin-new:

Link to comment
Share on other sites

Σεμέ λέει :hehe:

Αλλά από την άλλη πόσο χωριάτης πρέπει να 'σαι για γραφίστας, που πιστεύεις ότι πετώντας ένα ΙΚΕΑ γραφείο, μερικά τακτοποιημένα περιοδικά και μια reflex γυμνή (που αν ήξερε τι ήταν θα ήξερε ότι δεν την αφήνεις γυμνή) θα ενεργοποιήσεις μέσα μου το κόμπλεξ κατωτερότητας μου, για να ψαρώσω με το concept και να γουστάρω το προϊόν; Πολύ last year αισθητική marketing αυτό το στήσιμο, ή παραείμαι σνομπ του λόγου μου...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now