MetallicGR

Lenovo Tab S8 tablet με Intel επεξεργαστή

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lenovo Tab S8 tablet με Intel επεξεργαστή]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lenovo.jpg[/NEWS_IMG] Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο της Tablet με το όνομα Tab S8 και φέρει επεξεργαστή της Intel.

Το Tab S8 tablet τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel Atom Z3745 που χρονίζεται στα 1.3 GHz με δυνατότητα Turbo στα 1.86 GHz όταν το απαιτεί η εφαρμογή μέσω της τεχνολογίας Intel Burst Performance. Το tablet τρέχει Android 4.4 και η οθόνη του έχει διαγώνιο 8 ίντσες με την ανάλυση να ανέρχεται στα 1920x1200 κάνοντας το, τον ιδανικό σύντροφο για τις ταινίες σας. Επίσης συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και 16 GB άφθονου αποθηκευτικού χώρου. Η πίσω κάμερά του έχει ανάλυση 8MP και η μπροστά προσφέρει ανάλυση 1.6 MP για selfies! Το βάρος της συσκευής είναι 294 γραμμάρια και το πάχος της δεν ξεπερνά τα 78mm.

Τέλος, συνοδεύεται από τις τεχνολογίες 4G, WiFi, Bluetooth με την προτεινόμενη τιμή του να είναι αρκετά προσιτή και δεν θα ξεπερνά τα $199.

[img_alt=Lenovo Tab S8 tablet με Intel επεξεργαστή]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32922.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now