MetallicGR

Crucial Ballistix DDR4 για Desktop & Workstations

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Crucial Ballistix DDR4 για Desktop & Workstations]http://www.hwbox.gr/images/news_images/crucial.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία Crucial ανακοίνωσε την είσοδο των νέων μνημών (Ballistix Sport και Ballistix) με το επίσης γνωστό όνομα Ballistix για Desktop & Workstation χρήση.

Οι μνήμες (Ballistix Sport και Ballistix) όπως αναφέρει η εταιρεία κρίνονται ιδανικές για gaming και περιβάλλοντα computing όπως workstations με μεγάλο φόρτο εργασίας. Βελτιστοποιημένες για την πλατφόρμα X99 οι νέες Ballistix προσφέρουν μέχρι και 40% πιο αποδοτική χρήση ενέργειας υποστηρίζοντας παράλληλα τα νέα XMP 2.0 προφίλ, ενσωματώνοντας καλαίσθητο heatspreader και μαύρο PCB. Η συγκεκριμένη γενιά μνημών παρέχει bandwidth 17 GB/s με τις ταχύτητες να ανέρχονται στα 2133 MHz.

[img_alt=Crucial Ballistix DDR4 για Desktop & Workstations]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture33179.jpg[/img_alt]=

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Εύκολα οι ομορφότερες crucial ever;!!!

Και βασικά εγώ που δεν έλιωσα ποτέ και για τις platinum, παίζει να 'ναι το ομορφότερο kit on sale γενικά; Μακάρι να έρθει το design και σε ddr3 - γιατί να πάω εγώ @ ddr4 χλωμό atm.

:T: :T: :T:

Link to comment
Share on other sites

Και για να συνεχίσω, μας ζαλίζουν τόσο καιρό οτι οι DDR4 έχουν χαμηλότερες τάσεις, καταναλώσεις, θερμοκρασίες κ.τ.λ.

οπότε όλες αυτές οι ψύκτρες που έχουν, απλά είναι μόνο για ομορφιά και για να μπορούν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now