JC_Denton

Δωρεάν Mounting Plate για το LGA1366 στους κατόχους ψυκτρών της Noctua !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/12148dc8f276f0a9.jpg[/WRAPLEFT]Με τους Core i7 της Intel να βρίσκονται λιγότερο από ένα μήνα πριν το επίσημο Release τους, οι εταιρείες κατασκευής ψυκτρών για τους επεξεργαστές μας ήδη έχουν μπει σε έναν αγώνα δρόμου για την έκδοση νέων, ακόμα καλύτερων μοντέλων.

Η Noctua λοιπόν, έχοντας κάποιες αρκετά ποιοτικές ψύκτρες στην αγορά, αποφάσισε να κατασκευάσει ένα νέο mounting plate για το Socket LGA1366, το οποίο μπορεί να μπει σε όλες τις ψύκτρες που έβγαλε η εταιρεία από το 2005 και μετά.

Το καλύτερο όλων βέβαια, είναι ότι η Noctua θα μοιράσει αυτό το mounting plate στους πελάτες της εντελώς δωρεάν. To μόνο που θα χρειαστεί να κάνει κάποιος κάτοχος, είναι να επιδείξει στην εταιρεία αποδείξεις ότι είναι όντως αγοραστής της ψύκτρας.

Αυτό λοιπόν που περιμένουμε είναι και η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία στην ιστοσελίδα της, ώστε να δοκιμάσουμε αν όντως όλα αυτά αληθεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Ποιό εύκολο , για μας, δεν θα ήταν να προμηθεύσει τα μαγαζιά με αυτό το plate, ώστε να τα δίνουν και αυτά μαζί με τις ψύκτρες τους.

Πάντως η κίνηση είναι πολύ καλή, αντίθετη με την υπερκαταναλωτική πολιτική των άλλων εταιρειών.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now