JC_Denton

CPU Cooler Stabilizer - To νέο Retention Kit από τη Scythe, για τις ψύκτρες της !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46c4b42.jpg[/WRAPLEFT]Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κατακρίνει τη Scythe για τη χρήση των Push-Pins στις ψύκτρες της για τους Intel LGA755 επεξεργαστές, που είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται και στις default ψύκτρες τους.

Τα ερωτήματα των περισσότερων αφορούν το βάρος που μπορούν αυτά τα πλαστικά pins να αντέξουν, μιας και το βασικότερο πρόβλημα είναι η αντοχή τους όταν οι ψύκτρες ζυγίζουν κοντά στο 1 κιλό.

Άλλοι βέβαια, έχουν άλλες έννοιες, μιας και δυσκολεύονται ιδιαίτερα στην εγκατάσταση των ψυκτρών, μη μπορώντας να τις χρησιμοποιήσουν καν. Πολλές φορές ακούσαμε κόσμο να παραπονιέται έντονα για όλα αυτά και μάλλον, έφτασε στα αυτιά και τις ίδιας της Scythe.

Η εταιρεία λοιπόν, αποφάσισε να προβεί σε μια έξυπνη κίνηση - το νέο Retention Kit με το όνομα CPU Cooler Stabilizer ετοιμάζεται να βγει στις αγορές, βοηθώντας τους διάφορους παραπονεμένους χρήστες στην καλύτερη και σωστότερη εγκατάσταση της ψύκτρας τους.

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς βέβαια, είναι το αν θα βελτιωθούν οι επιδόσεις της ψύκτρας μέσω αυτού του kit, μιας και αυτό ίσως προσφέρει ακόμα καλύτερη επαφή με τον CPU. Δε μένει παρά να περιμένουμε να έρθει στα χέρια μας για να το δοκιμάσουμε!

Μερικές φωτογραφίες από το νέο Retention Kit:

46490445435ae0c.jpg

4649044543734a1.jpg

464904454383660.jpg

.

Link to comment
Share on other sites

Χρήσιμο εργαλείο!

Αν και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τοποθετήσεις μια ψύκτρα...

Μην το λες σε μένα, κι εγώ 5 λεπτά κάνω :D :D :D

Πολλοί όμως δυσανασχετούσαν... :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now