GMX

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About GMX

  • Birthday 06/17/1982

Systems Specs

  • CPU
    Core 2 duo 6300 @ 3.5
  • Motherboard
    Evga 680i Sli
  • GPU(s)
    2x7950 gx2
  • RAM
    Kingston sli 1066 5-5-5-16 @ 1333 4-4-4-12
  • SSDs & HDDs
    2x250 ys wd raid0 , 1x320 wd, 1x80 wd
  • Sound Card
    Onboard
  • OS
    XP Pro

GMX's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Αφού σου λέει έτσι, δοκίμασες να τους κατεβάσεις συχνότητα;
  2. Το θέμα είναι να διαλέξεις μνήμες με Memory Profile. Γλιτώνεις από πολύ κόπο για ρυθμίσεις και όλα τα σχετικά.
  3. GMX

    Diablo 3

    Μόλις βγει αναρρωτική για 2 βδομάδες στάνταρ!
  4. Μιας και λέτε για ζημιές ορίστε και η δική μου ιστορία: Δεν κάλυψαν την λακούβα ούτε της βάλανε περίφραξη με φώτα όπως έπρεπε και έπεσα μέσα με το αυτοκίνητο... Στραβώσανε και οι δύο αριστερές ζάντες και σκιστήκανε και τα λάστιχα. Έτσι ένα ωραίο βραδάκι μετατρέπεται σε εφιάλτης. Και που να αφήσεις το αυτοκίνητο κοντά στο λιμάνι του Πειραιά;Λίγο πριν βγω για Θηβών έγινε η μλκ. Με βαριά καρδιά το άφησα. .Ευτυχώς πήγα το πρωί και ήταν ακόμα εκεί! Έβρισα τους εργάτες αλλά δεν ήταν εκεί ο εργολάβος που ήταν υπεύθυνος.. Θα τον έριχνα στη λακούβα τον κόπανο! Και σαν να μην έφταναν αυτά θα τα πληρώσω από την τσέπη μου γιατί δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία να καταγράψει το γεγονός (είμαι μ@λ@κ@ς δεν το σκέφτηκα). Αν κάποιος τύχει σε παρόμοια κατάσταση να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία (έπαθα και έμαθα). Για την ιστορία.. πάνω από 350 ευρώ η μ@λ@κί@ τους θα μου στοιχίσει..
  5. Μάγκες ανοίχτηκε ένα θέμα το οποίο θα μας "αγγίξει" όπως πάνε τα πράγματα και αντί να πούμε κάτι σοβαρό καθόμαστε και λέμε ότι άσχετο μας έρθει στο κεφάλι.
  6. Χρήσιμο εργαλείο! Αν και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τοποθετήσεις μια ψύκτρα...
  7. Θα πας στην καρτέλα που σου δίνει τις επιλογές για το overclock. AI Tweaker ή Jumperfree Configuration αν θυμάμαι καλά. Εκεί θα δεις κάπου γράφει "FSB Frequency" εκεί από 333 που είναι πήγαινε το για αρχή στα 366. Παράλληλα κοίτα και τι συχνότητα ανεβάζει τις μνήμες από την επιλογή "Dram Frequency". Να ξέρεις ανεβάζοντας το FSB ανεβάζεις παράλληλα και τις μνήμες. Δεν θα χρειαστείς παραπάνω ρεύμα στον επεξεργαστή για τόσο λίγο ανέβασμα. Αποθήκευσε τις ρυθμίσεις και κάνε boot στα windows. Μπορείς να πειραματιστείς και με μεγαλύτερο FSB αλλά πρόσεξε και τις μνήμες, θα χρειαστούν και αυτές παραπάνω ρεύμα αν τις ανεβάσεις αρκετά.
  8. Abit IN9 32x Max έχεις φίλε; Αν ναι τότε δεν υποστηρίζει 1066 mhz μνήμες εκτός και αν αυτές είναι sli (δεν λέει για sli μνήμες αλλά το υποθέτω διότι έχει nvidia chip και συγκεκριμένα το 680i).
  9. Καλές πωλήσεις και από εμένα. Είδα το 750άρι τη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά. Τι θηρίο είναι αυτό;!
  10. Μπράβο ρε παιδιά! Άντε και στην Ταιβάν να τους σκίσετε και εκεί!