MetallicGR

Ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό του MOA 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό του MOA 2014]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc3.jpg[/NEWS_IMG] Η MSI σε συνεργασία με το HwBot ανακοίνωσαν τους overclockers που προκρίνονται στο MOA 2014 Grand Final.

Η λίστα περιλαμβάνει αρκετά γνωστά ονόματα overclockers από κάθε Ήπειρο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 3 από τους 19 συνολικά overclockers δεν είναι στο top 100 και μόνο 10 από αυτούς βρίσκονται στο top 30. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Taipei.

[img_alt=Ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό του MOA 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34020.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα Qualifiers γίνανε online ή πως περάσανε κάτι άγνωστοι?

Γίνανε online. Άγνωστους δεν μπορείς να τους πεις πάντως αυτούς, όλοι είναι γνωστοί. Ακόμη κι οι 2 Ινδονήσιοι παίζουν τώρα 2+ χρόνια και DFORDOG ξεκίνησε το 2010. Απλά βρήκαν χώρο και μπήκαν φέτος που δεν έπαιξαν αρκετοί από τους συνήθεις υπόπτους των προηγούμενων χρόνων :D

Link to comment
Share on other sites

#Rhodie

Ήταν στη JagatReview παλιά, την ομάδα του lucky noob, και αργότερα μερικοί Ινδονήσιοι φύγανε και φτιάξανε δική τους, την AOCT. Πως πέρασε ο συγκεκριμένος τώρα, θα σε γελάσω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now