MetallicGR

Τα Windows 10 απαγορεύονται προσωρινά στο HWBOT

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Windows 10 απαγορεύονται προσωρινά στο HWBOT]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc2.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft φαίνεται πως "υποφέρει" από το ίδιο πρόβλημα underclocking όπως και τα Windows 8/8.1.

Και φυσικά απαγορεύονται από το HWBOT μέχρι νεοτέρας "ελπίζοντας" σε κάποιο update/fix από πλευράς MS. Επίσης το HWBOT έκανε κάποιες δοκιμές για να αποδείξει τα παραπάνω σε ένα σύστημα με τον Core i7 4770K όπου και φαίνεται μεγάλη διαφορά στο Super PI 1M ο οποίος λειτουργούσε στην ίδια συχνότητα αλλά με διαβαθμίσεις όσον αφορά τη συχνότητα του BCLK.

Επιπλέον , στο παρακάτω βίντεο των 9 λεπτών βλέπουμε πως τα Windows 10 "χάνουν" περίπου 8 δευτερόλεπτα, όπως ακριβώς και τα Windows 8/8.1, πράγμα που σημαίνει ότι και σε αυτή την έκδοση με το downclocking επηρεάζεται και το Windows RTC.

[video=youtube;qseDX1r2g4Q]

[img_alt=Τα Windows 10 απαγορεύονται προσωρινά στο HWBOT]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34877.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Θα μείνουμε στο "ελπίζω", δεν παίζει να κάνει κάτι η MS για το timer όταν γίνεται downclocking στο bclk. Τα ίδια με τα 8, ελπίζαμε σε fix, πέρασαν 2 χρόνια και ακόμα τίποτα :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now