MetallicGR

Η MediaTek θα λανσάρει σύντομα τον MT6595 επεξεργαστή

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MediaTek θα λανσάρει σύντομα τον MT6595 επεξεργαστή]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Η MediaTek θα λανσάρει σύντομα έναν νέο 4G LTE επεξεργαστή για την premium (midrange) αγορά προϊόντων.

Η MediaTek ρίχνει στο τραπέζι έναν νέο επεξεργαστή ο οποίος θα ανταγωνιστεί την Qualcomm και συγκεκριμένα τους Snapdragon 800 και 805. Η εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν εξοπλίζει τον MT6595 με την τεχνολογία Cortex-A17 με 4 A17 και 4x A7 επεξεργαστές με τους πρώτους να χρονίζονται στα 2.2-2.5GHz και τους δεύτερους να τρέχουν στα 1.7GHz και θα συνοδεύονται από την Rogue PowerVR Series6 GPU.

Οι A17 σύμφωνα με την εταιρεία θα προσφέρουν έως και 60% αύξηση των επιδόσεων σε σχέση με τους A9 επεξεργαστές και σκοπεύει να κάνει τις midrange συσκευές ακόμη πιο γρήγορες. Για τους γνώστες, η MediaTek προσθέτει και υποστήριξη H.265 Ultra HD μέσω του σχετικού Codec και επιτρέπει 4K2K video recording και Playback. Τα πρώτα chip θα βρουν τον δρόμο τους προς τους κατασκευαστές το πρώτο μισό του 2015, ενώ το δεύτερο μισό θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε τις πρώτες συσκευές στην αγορά.

[img_alt=Η MediaTek θα λανσάρει σύντομα τον MT6595 επεξεργαστή]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35508.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now