MetallicGR

Παρουσιάστηκε ο νέος iMac 27 ιντσών, ανάλυσης 5K

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Παρουσιάστηκε ο νέος iMac 27 inch 5K]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple σε σχετική παρουσίασε που πραγματοποίησε χθες, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον νέο iMac στις 27 ίντσες με ανάλυση 5K.

Σχεδόν όλες οι φήμες για την νέα σειρά iMac επιβεβαιώνονται μετά από το σχετικό media event της εταιρίας στο οποίο αποκάλυψε πλήθος νέων συσκευών. Έτσι ο νέος iMac θα έρχεται με διάμετρο οθόνης 27 ίντσες και ανάλυση που αγγίζει τα 5120x2880 pixels (14.7 εκ. pixels). Παράλληλα η Apple φαίνεται να δούλεψε αρκετά πάνω στο νέο Panel αφού διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο timing controller και oxide-based TFT. Εκτός από αυτά, το panel καταναλώνει περίπου 30% λιγότερη ενέργεια από το προηγούμενο μοντέλο χάρη στα πιο αποδοτικά LED.

Από πλευράς hardware επιβεβαιώνεται η προηγούμενη φήμη που μιλούσε για AMD GPU. Έτσι εκτός του πανίσχυρου επεξεργαστή Intel Core i7, βρίσκουμε και την επίσης ισχυρή Radeon R9 M290X, 8GB RAM και 1TB Fusion Drive, ενώ επίσης βλέπουμε και δύο Thunderbolt θύρες. Η νέα σειρά έχει τιμή εκκίνησης τα $2499 με την διαθεσιμότητά του να έχει ήδη ξεκινήσει.

Επιπρόσθετα, δείτε το παρακάτω βίντεο, το οποίο δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο panel 5K που χρησιμοποιεί η Apple στον νέο iMac 27 inch 5K.

[video=youtube;jZ5n6sxZyEQ]https://www.youtube.com/watch?v=jZ5n6sxZyEQ

[img_alt=Παρουσιάστηκε ο νέος iMac 27 inch 5K]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35587.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

για να δούμε τι τιμή θα βάλει η Dell στο 5Κ 27αρι της, γιατί οι φήμες για 2500$ δεν παίζει να ισχύουν από την στιγμή που το imac με ίδιο panel κάνει τα ίδια λεφτά...

Link to comment
Share on other sites

...ή θα κανει τη κλασικη πατατα η dell και θα βαλει mva panel με μεγαλη αντιθεση και θα πονεσουν τα ματακια των επαγγελματιων απο τα χρωματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now