MetallicGR

Τα σωθικά του νέου iMac 5K αποκαλύπτονται από το iFixit

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα σωθικά του νέου iMac 5K αποκαλύπτονται από το iFixit]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Το iFixit πραγματοποίησε το γνωστό teardown στον νέο iMac της Apple και μας αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο!

Η νέα σειρά iMac της Apple ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με μερικές ακόμη συσκευές από την εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο. Ειδικότερα, οι iMac έκλεψαν την παράσταση με την νέα οθόνη 27 ιντσών και ανάλυσης 5120x2880 και το ισχυρό hardware τους με επεξεργαστές Intel Core i7 και κάρτες γραφικών Radeon R9 M290X. Το iFixit στο σχετικό teardown που πραγματοποίησε, βρήκε πως η RAM, ο HDD και ο επεξεργαστής είναι αναβαθμίσιμοι, αν και τα δύο τελευταία υποσυστήματα απαιτούν την αφαίρεση της οθόνης η οποία βγαίνει μαζί με τη πρόσοψη.

Η οθόνη είναι κατασκευής LG και έρχεται κολλημένη με ειδική ταινία με κόλλα και στις δύο όψεις, η οποία εφάπτεται με το γυαλί της πρόσοψης και θα πρέπει να αντικατασταθεί σε περίπτωση αλλαγής της οθόνης. Γι' αυτόν κυρίως τον λόγο και για το γεγονός ότι για την αλλαγή του δίσκου και του CPU χρειάζεται η αφαίρεση της οθόνης, το iFixit δίνει σκορ 5/10.

[img_alt=Τα σωθικά του νέου iMac 5K αποκαλύπτονται από το iFixit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35691.jpg[/img_alt]

[img_alt=Τα σωθικά του νέου iMac 5K αποκαλύπτονται από το iFixit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture35690.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now