Jimmok

Sli GTX 770

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια....εχω ηδη μια Msi GTX770 TF 2GD5/OC και σκεφτομαι να βαλω αλλη μια για να τις κανω sli...Πιστευετε οτι αξιζει η ειναι καλυτερο να δωσω την 770 μου και να παρω μια 970? Εχω ενα Thermaltake 750w τροφοδοτικο...θα αντεξει?

Ευχαριστω προκαταβολικα..!

Edited by Jimmok
Link to comment
Share on other sites

Με το τροφοδοτικό δεν έχεις πρόβλημα, εκτός αν μιλάμε για κάποιο σε κακό χάλι / παλιό / μισοπεθαμένο κτλ.

Τώρα για την κυρίως ερώτηση, δύο GTX770 όπου δουλεύουν καλά και δεν τις κόβουν τα 2GB τους, είναι αρκετά πάνω από μία 970. Αλλά το bold είναι το θέμα. Αν ξέρεις τους τίτλους που παίζεις και ξέρεις ότι δεν θα ανέβεις σε ανάλυση και βρεις σε πολύ καλή τιμή 770 ίσως και να αξίζει το SLI...

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια....εχω ηδη μια Msi GTX770 TF 2GD5/OC και σκεφτομαι να βαλω αλλη μια για να τις κανω sli...Πιστευεται οτι αξιζει η ειναι καλυτερο να δωσω την 770 μου και να παρω μια 970? Εχω ενα Thermaltake 750w τροφοδοτικο...θα αντεξει?

Ευχαριστω προκαταβολικα..!

Καλησπέρα φίλε, πούλα την και πάρε 970 δεν έχει νόημα να ψάχνεις fps με 2gb vram..θα έχεις την δύναμη με το sli αλλά θα σε κόβει η μνήμη οπότε δεν θα κερδίσεις τίποτα..

Link to comment
Share on other sites

180....ηταν σε αριστη κατασταση με ολα τα παρελκομενα! Την σκοτωσα λιγο αλλα η συναλλαγη ηταν γρηγορη και χωρις κανενα προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now