MetallicGR

Dreamhack Winter LAN party 2014 - Gaming στο maximum!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dreamhack Winter LAN party 2014 - Gaming στο maximum!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το φετινό Dreamhack Winter LAN party αφού οι επισκέψεις ξεπέρασαν τις 26 χιλιάδες.

Το "ψηφιακό φεστιβάλ" Dreamhack Winter ξεκίνησε το 1994, όταν οι Kenny “K2-ICE” Eklund και Martin “DH_admin” Ojes αποφάσισαν να νοικιάσουν την σχολική καφετέρια και να καλέσουν τους computer enthusiasts (της εποχής!) για μια εβδομάδα gaming και hacking. Μετά από 20 χρόνια, το φεστιβάλ αυτό κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία και πιο γνωστά LAN parties στον κόσμο, ενώ πρόσφατα εξελίχθηκε και σε eSports event όπου γνωστοί και όχι μόνο gamers διασκέδασαν σε παιχνίδια όπως το Starcraft, Counter Strike: Global Offensive, DOTA.

Η φετινή χρονιά είχε και τα παγκόσμια ρεκόρ της όσον αφορά τις συνολικές, μοναδικές συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυο που άγγιξαν τις 22483 σε ένα σύνολο επισκεπτών που έφτασε τα 26672 άτομα. Παράλληλα, στο event υπήρχε και live DJ booth αλλά και διαγωνισμός cosplay. Αξιοσημείωτο ήταν και το τουρνουά CS: Global Offensive το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στο Twitch.tv με γνωστές ομάδες να μονομαχούν για μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

[img_alt=Dreamhack Winter LAN party 2014 - Gaming στο maximum!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38054.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now