MetallicGR

Τα Windows 10 θα καθυστερήσουν μερικούς μήνες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Windows 10 θα καθυστερήσουν μερικούς μήνες]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Μικρή καθυστέρηση για τα Windows 10, περισσότερα το καλοκαίρι.

Η Microsoft μέσα στο Σαββατοκύριακο αποκάλυψε την περίοδο διάθεσης του νέου της λειτουργικού συστήματος Windows 10. Αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι πως θα έρθουν στην αγορά κάπου στο πρώτο μισό του 2015, όμως τώρα η MS στοχεύει για το δεύτερο μισό και συγκεκριμένα, "μέσα στο Φθινόπωρο".

Ο Kevin Turner, chief operating officer of Microsoft at the Credit Suisse 18th Annual Technology Conference αναφέρει σχετικά με το λειτουργικό: "Εμείς (Microsoft) στις αρχές του καλοκαιριού σκοπεύουμε να διαθέσουμε την developers preview έκδοση του λειτουργικού και να πούμε περισσότερα για τα νέα χαρακτηριστικά που αφορούν τους τελικούς χρήστες. Έπειτα στα τέλη του καλοκαιριού ή μέσα στο Φθινόπωρο, θα διαθέσουμε επίσημα το λειτουργικό."

[img_alt=Τα Windows 10 θα καθυστερήσουν μερικούς μήνες]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38266.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Από που ξέραμε ότι θα έβγαιναν στο 1ο μισό του 15? Από φήμες ή το είχε πει η MS?

Προσωπικά καμία καθυστέρηση, βγαίνουν την ίδια εποχή με τα 7 και τα 8...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now