Recommended Posts

[NEWS_IMG=8Pack Catzilla 720p Triple 980 SLI WR]http://www.hwbox.gr/images/news_images/OC1.jpg[/NEWS_IMG] Ο 8Pack καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ του Catzilla 720p.

Ο γνωστός overclocker 8Pack κατέρριψε πρόσφατα το Ρεκόρ του Catzilla 720p με τη χρήση τριών GeFroce GTX 980 καρτών γραφικών. Το αποτέλεσμα των 71456 marks είναι και το υψηλότερο που έχει καταγραφεί ποτέ στο συγκεκριμένο benchmark σπάζοντας παράλληλα το φράγμα των 70.000 πόντων. Το hardware αποτελούνταν από τον Intel Core i7 5960X στα 5,625MHz με 1,65V επάνω στην Rampage V Extreme μητρική της ASUS. Οι κάρτες γραφικών ήταν τρεις Galax GeFroce GTX 980 HOF οι οποίες έτρεχαν στα 2011MHz και 2005MHz για τους πυρήνες και τις μνήμες αντίστοιχα. Οι μνήμες, ήταν οι Ripjaws 4 της G.Skill και χρονίζονταν στα 3060MHz.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εγώ βρίσκω το catzilla σιχαμενο? Πραγματικά απαίσιο benchmark

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αλλά τελικά αποφάσισα ότι μ' αρέσει. Το πρώτο του κομμάτι μέχρι που εμφανίζεται για πρώτη φορά η γάτα μπορείς να το τρέξεις με λίγο πιο μεγάλα ρολόγια. Επίσης εκεί που χορεύει η τύπισσα με τα σπαθιά και εμφανίζεται η άσπρη γάτα, κι εκεί μπορείς να τρέξεις λίγο πιο ψηλά. Απλά είναι βαρύ σε σχέση με 03/05/06/01 που είχαμε συνηθίσει παλιότερα, πιο βαρύ κι από vantage το άτιμο! Όσο για τη dubstep γουστάρω, κολλάει με το όλο scene :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now