MetallicGR

Η Xiaomi λέγεται ότι ετοιμάζει ένα νέο laptop

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Xiaomi λέγεται ότι ετοιμάζει ένα νέο laptop]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general3.png[/NEWS_IMG] Το οποίο θα μοιάζει αρκετά με το Macbook Air σύμφωνα με το Techspot.

Η γνωστή κατασκευάστρια smartphone Xiaomi, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Techspot, αναμένεται να διαθέσει ένα νέο φορητό υπολογιστή, ο οποίος μοιάζει (εμφανισιακά) στο Macbook Air της Apple. Παρόλα αυτά, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως το πορτοκαλί πλήκτρο στην πάνω δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου, καθώς και το Logo της εταιρείας στο bezel της οθόνη, το ξεχωρίζουν από το σύστημα της Apple. Το laptop χρησιμοποιεί οθόνη 1080p 15 ιντσών, εξοπλίζεται με τον Intel 'Haswell' Core i7-4500U επεξεργαστή καθώς και... 16GB DDR3 RAM.

Μάλιστα, οι πηγές αναφέρουν πως το laptop δε θα κοστίζει πάνω από $500, κάνοντά το αρκετά προσιτό και σίγουρα φθηνότερο από την λύση της Apple που φέρει παρόμοιο hardware. Η Xiaomi βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης με το laptop της και δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα έρθει στην αγορά.

[img_alt=Η Xiaomi λέγεται ότι ετοιμάζει ένα νέο laptop]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture39115.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εεεε ρε μηνύσεις...!

δε νομιζω γιατι και η ασους το ιδιο ακριβως εχει κανει με το ζενμπουκ. (ως κατοχος του ασους χαρομαι βεβαιως βεβαιως γιατι εχουν αντιγραψει τα παντα, ακομα και το εσωτερικο :P)

aux21p-mba13-comp-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

αυτο ηταν ξεκάθαρο εκει στο 56 ιδεογραμμα τα εξηγει όλα......

πλάκα κανεις.... ετσι νταξ ειπαμε γλώσσα που μιλιέται απο το 1/3 του κόσμου,

γλώσσα του μέλλοντος και του προγραμματισμού, αλλα οχι και ετσι.

θα μεταφράσει κανεις για μένα που δεν τα πέρνω τα κινέζικα? ακόμα....

Link to comment
Share on other sites

OEM είναι η εταιρεία. Φτιάχνει από laptop μέχρι τηλέφωνα και tablet. https://translate.google.gr/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fkr.made-in-china.com%2Fco_kakatech%2Fimage_I5-14inch-Laptop-K18-_hosroueuy_cBSTtGVPhJus.html&edit-text=&act=url

Α παραλίγο να το ξεχάσω, φτιάχνει και ηλεκτρονικά τσιγάρα...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now