MetallicGR

Συνεργασία PlayStation Music με Spotify

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Συνεργασία PlayStation Music με Spotify]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Το PlayStation Blog έκρυβε μία πολύ ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις της μουσικής και της gaming πλατφόρμας της Sony.

Όπως ανακοίνωσε η Sony, το Video Unlimited θα αντικατασταθεί από την υπηρεσία PlayStation Video, η οποία θα αποτελέσει μέρος του PlayStation Network και θα προσφέρει streamline digital υπηρεσίες για τους πάνω από 64 εκατομμύρια χρήστες του PSN. Οι gamers θα έχουν την δυνατότητα να συνδέσουν τον PSN λογαριασμό τους με εκείνον του Spotify, κάνοντας την πρόσβαση και το sign-in των υπηρεσιών ακόμη πιο άμεσα και εύκολα.

Το highlight του εν λόγω εγχειρήματος θα είναι προφανώς η δυνατότητα ακρόασης αγαπημένων κομματιών μέσα από τα video games, απολαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο ειδικά διαμορφωμένες playlists στο background την ώρα που θα ασχολούμαστε με κάποιον τίτλο σε PlayStation 4 και PlayStation 3. Τόσο το PlayStation Video, όσο και το PlayStation Music αποτελούν ήδη σημείο προορισμού για τα PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Now και PlayStation Vue, ενώ -τέλος- η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και στο PlayStation Vita από τον Φεβρουάριο.

[img_alt=Συνεργασία PlayStation Music με Spotify]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40688.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now