MetallicGR

Το HWBot λανσάρει την πλατφόρμα OC-Esports Overclocking

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το HWBot λανσάρει την πλατφόρμα OC-Esports Overclocking]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc2.jpg[/NEWS_IMG] Ένα σημαντικό βήμα μπροστά στο ανταγωνιστικό overclocking.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, το HWBot.org, η διαδικτυακή οργάνωση που συντονίζει διεθνή overclocking διαγωνισμούς και κατατάξεις ανακοινώνει την νέα πλατφόρμα OC-Esports.io. Η βελτιωμένη πλατφόρμα συνοδεύεται και από την ιδέα μιας Overclocking Season, όπου τα αποτελέσματα των overclockers δε θα επιτευχθούν καθ όλη τη διάρκεια αλλά ως προσωπικές επιδόσεις στη σεζόν.

Έπειτα από τρεις μήνες beta δοκιμών η νέα πλατφόρμα είναι έτοιμη και λανσάρεται με την έναρξη της overclocking season 2015. Enthusiasts απ' όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην beta δοκιμάζοντας κάθε πτυχή του site και προσφέροντας τις αναφορές τους για bugs τα οποία διορθώθηκαν μέσα στα συνεχή revision updates. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των beta δοκιμών, στο OC-Esports διεξήχθησαν και διαγωνισμοί όπως το MSI Master Overclocking Arena 2014 στην Ταϊπέι, αλλά και το ASUS Open Overclocking Cup 2014 στη Μόσχα.

Επιπλέον, με την έναρξη του OC-Esports, ξεκινούν και οι κατατάξεις Official World Overclocking Ranking και Official World OC Team Ranking οι οποίες προσαρμόζονται στη δομή της σεζόν και στο point system με τους πόντους να μηδενίζονται με κάθε νέα σεζόν.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα της νέας πλατφόρμας OC eSports

[img_alt=Το HWBot λανσάρει την πλατφόρμα OC-Esports Overclocking]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41347.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now