MetallicGR

Στην κορυφή της Αγγλίας το Dying Light

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στην κορυφή της Αγγλίας το Dying Light]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του στις ψηφιακές πλατφόρμες των PSN, Xbox Live και Steam.

Το zombie survival game των Techland και Warner Dying Light αποδεικνύεται μέχρι στιγμής μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι φυσικές εκδόσεις του τίτλου κυκλοφόρησαν στα τέλη του περασμένου μήνα. Στην πρώτη πεντάδα του σχετικού πίνακα βρίσκονται επίσης και τα Evolve και The Order: 1886. Επιπλέον, υπάρχουν άλλες δύο νέες κυκλοφορίες που βρέθηκαν στους 40 κορυφαίους σε πωλήσεις τίτλους της Βρετανίας την εβδομάδα που πέρασε. Ο λόγος για τα Dragon Ball Xenoverse (3η θέση) και Dynasty Warriors 8: Empires (21η θέση). Έτσι λοιπόν, τα κορυφαία 20 σε πωλήσεις παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που πέρασε είναι τα εξής, όπως καταγράφονται στη σχετική επίσημη λίστα:

[img_alt=Στην κορυφή της Αγγλίας το Dying Light]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42143.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Το evolve 8ο;;;

Χμμμμ....τωρα θα μου πεις απο 3ο σε 8ο αλλα ναι είναι και αυτο. Καλα ειναι εκεί που είναι.

Το dying light τα χίλια μπράβο που ειναι στην πρώτη θέση το αξίζει. Πολυ ωραίο παιχνίδι ειναι, θελω πολύ να παίξω να δω πως τα πάει και στην πράξει, γιατί από αυτα που βλέπω και διαβάζω στο ιντερνετ μόνο τα καλυτερα :) (y)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now