Nomad

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ STEAM

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα! Αγορασα χθες το alien isolation για pc και κατα το install μου ζητησε να εγγραφω στο steam και να περασω καποιον activation code που βρηκα μεσα στο κουτο του παιχνιδιου.. Απο εκει και περα καθε φορα π θελω να τρεξω το game μου ζητα να κανω login στο steam account μου ωστε να προχωρησω στα game launch... Ειναι υποχρεωτικο αυτο? Εγω πχ θελω να τρεχω offline τo alien χωρις να συνδεομαι καθολου στο steam... Πως λειτουργει το ολο θεμα γιατι ειναι η πρωτη επαφη μου με αυτο...

Επισης κατι τελευταιο... Που βρισκεται εγκατεστημενο το game στο file system του δισκου? Σε ολα τα αλλα παιχνιδια επελεγα το install path... Εδω το γινεται? Υπαρχουν τα αρχεια σε καποιου directory του steam root directory?

Ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

1. Κάνεις κλικ στο Steam > μετάβαση σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Περισσότερα εδώ.

2. Τα games κατεβαίνουν αυτόματα στο dir του steam στον φάκελο SteamApps. Μπορείς να τον αλλάξεις και κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

Και κατα τη διαρκεια του install πρεπει οπωσδηποτε να κανει καποιος steam account? Δλδ αν εγω δεν ειχα internet και ηθελα να εγκαταστησω το game τοπικα και να το τρεξω εκει τι γινεται? Γιατι δεν ειδα πουθενα επιλογη install without steam... Εκει τι γινεται? Δεν ειναι λιγο αδικο να παιρνεις εναν τιτλο και να.σε υποχρεωνει να κανεις λογαριασμο καπου που μπορει να μη θες να κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Και κατα τη διαρκεια του install πρεπει οπωσδηποτε να κανει καποιος steam account?

Ναι.

Δλδ αν εγω δεν ειχα internet και ηθελα να εγκαταστησω το game τοπικα και να το τρεξω εκει τι γινεται? Γιατι δεν ειδα πουθενα επιλογη install without steam...

Γίνεται, αλλά... δεν το έχω δοκιμάσει για να το επιβεβαιώσω. Και πάλι όμως χρειάζεσαι account για να κάνεις όλα αυτά. Μια φορά έστω θα πρέπει να χεις internet για την εγκατάσταση και μετά μπορείς να τρέχεις σε offline mode θαρρώ. Δες εδώ.

Log in to Steam and click on Library.

Right-click on the game, select Delete local content, and confirm.

Insert the first disc into your computer.

Close Steam (Steam > Exit).

Press Windows Key + R to open Run

In the Run window type:

"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install Χ: όπου "Χ" το drive με το game.

Link to comment
Share on other sites

Κάποτε και εγώ στραβωνα με το νταβατζιλικι του STEAM αλλά το ξεπερασα με τον καιρό.. Έχει κ καποια πλεονεκτηματα η συγκεκριμένη πλατφόρμα πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now