MetallicGR

Η Samsung θα χρησιμοποιήσει και CPUs της MediaTek

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung θα χρησιμοποιήσει και CPUs της MediaTek]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Ενδιαφέρον "άνοιγμα" πραγματοποιεί η Samsung δείχνοντας πως μάλλον απομακρύνεται από την Qualcomm.

Η Κορεάτικη εταιρεία σύμφωνα με φήμες θα εισάγει μερικά smartphones με επεξεργαστές της MediaTek μια κίνηση που επαινεί κατά κάποιο τρόπο τη δεύτερη, μιας και η Samsung είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές SoC παγκοσμίως. Συνήθως η Samsung εφοδίαζε αρκετές συσκευές της όπως smartphones, tablets και διάφορα άλλα handsets με τους δικούς της Exynos και τους Snapdragon της Qualcomm, όμως σχετικά πρόσφατα αποφάσισε να μειώσει τις παραγγελίες της από τη δεύτερη.

Κάτι άλλο που φαίνεται να επισημαίνει και το KitGuru, είναι η ύπαρξη μιας διαφορετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο με κύριο άξονα την από κοινού ανάπτυξη SoC και τεχνολογιών μιας και η MediaTek συγκαταλέγεται στους καλούς πελάτες με συνεχώς αυξανόμενα έσοδα.

[img_alt=Η Samsung θα χρησιμοποιήσει και CPUs της MediaTek]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42615.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now