MetallicGR

Κάθε Xbox One και development kit μέσα στο 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Κάθε Xbox One και development kit μέσα στο 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι κάθε Xbox One θα μπορεί να λειτουργεί ως development kit, αλλά η Microsoft φαίνεται να έχει βάλει τη σκέψη της σε κάποια σειρά.

Κατά το δεύτερο μισό του 2015 κάθε Xbox One θα μπορεί να μετατραπεί σε development kit για τίτλους που αναπτύσσονται ώστε να τρέχουν τόσο σε Xbox One όσο και σε Windows 10. Εξάλλου το πρόγραμμα ID@Xbox επεκτείνεται πλέον και στα Windows 10. Αν κάποιος δεν θέλει να λάβει μέρος στο πρόγραμμα, μπορεί να εκδώσει μόνος του κάποιον τίτλο. Φυσικά η συμμετοχή στο πρόγραμμα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Όσοι εγγραφούν θα λάβουν δύο development kits χωρίς καμία χρέωση, ενώ θα μπορούν να αξιοποιήσουν λειτουργίες όπως Gamerscore, Achievements, Xbox Live, Kinect κ.λπ. Η πιστοποίηση και τα updates δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος. Ταυτόχρονα θα έχουν πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία και συμβουλές της Microsoft, οι οποίες δεν θα είναι δεσμευτικές.

Προκειμένου να τονιστεί η ευκολία με την οποία μπορεί να τρέξει μια εφαρμογή τόσο στο Xbox One όσο και στα Windows, σημειώθηκε πως το #IDARB και το Other Ocean μεταφέρθηκαν σε PC μόλις σε μια μέρα.

[img_alt=Κάθε Xbox One και development kit μέσα στο 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42763.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now