MetallicGR

Φήμη: Με 8GB θα έρχεται η AMD Radeon R9 390X

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Με 8GB θα έρχεται η AMD Radeon R9 390X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD σύμφωνα με πηγές, εφοδιάζει το επερχόμενο όπλο της που ακούει στο όνομα R9 390X με 8GB HBM μνήμη.

Ο ανταγωνισμός στα υψηλά στρώματα φαίνεται πως είναι αρκετά ισχυρός και η νέα κάρτα γραφικών της AMD ετοιμάζεται για δυναμική είσοδο σε λίγες εβδομάδες. Πληροφορίες που πηγάζουν από το Fudzilla, αναφέρουν πως η κάρτα θα εξοπλίζεται με 8GB μνήμη αλλά χαμηλότερων επιδόσεων από την 4GB επιλογή που δίνει η SK Hynix.

Παράλληλα η "2.5D" φύση των νέων μνημών λέγεται ότι θα έχει bandwidth 512GB/s σε αντίθεση με παλιότερα δημοσιεύματα που ανέφεραν 640GB/s. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανεξάρτητα με την χωρητικότητα που θα επιλέξει η AMD για την νέα flagship κάρτα της, η τεχνολογία και η αρχιτεκτονική των HBM είναι σίγουρα μια καινοτόμα υλοποίηση στον χώρο των υπολογιστών.

[img_alt=Με 8GB θα έρχεται η AMD Radeon R9 390X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42996.jpg[/img_alt]

[img_alt=Με 8GB θα έρχεται η AMD Radeon R9 390X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43001.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Μαζί διέρρευσε και ένα slide το οποίο είναι κάτω από NDA και μιλά για μια υδρόψυκτη έκδοση της 390X (Water Cooled Edition) με υποστήριξη H.265 video decoding, βελτιωμένη λειτουργία ZeroCore για μείωση της κατανάλωσης, υποστήριξη του νέου API, DirectX 12 και GCN σχεδίαση με 4096 Stream Processors. Πηγή. (See 1st post)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now