MetallicGR

Φωτογραφίες του LG G4 διαρρέουν στο διαδίκτυο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φωτογραφίες του LG G4 διαρρέουν στο διαδίκτυο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο smartphone της LG ποζάρει στον φακό και μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του, G3.

Φωτογραφίες του επερχόμενου flagship smartphone που θα προσθέσει στη συλλογή της η LG αποκαλύφθηκε από χρήστη στο XDA Developers ο οποίος ποστάρει με το ψευδώνυμο s3rv1cet3ch. Το G4 smartphone φέρει κάμερα τετράγωνης σχεδίασης σε αντίθεση με το G3, ενώ από τις φωτογραφίες αντικρίζουμε το λειτουργικό σύστημα Android Lollipop στην έκδοση 5.0.2. Το G4 θα έχει κυρτή οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Quad HD (2560x1440 pixels) και σύμφωνα με αναφορές, ενδέχεται να αποκαλυφθεί πριν το τέλος Απριλίου.

Όπως δηλώνει το Engadget, υπάρχουν υποψίες, ότι το τηλέφωνο των φωτογραφιών δεν είναι το G4 καθώς δεν είναι είναι εμφανής, η κυρτή οθόνη του, τουλάχιστον από αυτές τις γωνίες κάτι που θα αποσαφηνιστεί σύντομα.

[img_alt=Φωτογραφίες του LG G4 διαρρέουν στο διαδίκτυο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43726.png[/img_alt]

[img_alt=Φωτογραφίες του LG G4 διαρρέουν στο διαδίκτυο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43725.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εμενα με βολεψε πολυ αυτο sto G2 (εχω κ μεγαλο χερι :P)

ΠΑΛΙ πλαστικο ρε γμτ τι πινουν εκει στην LG...

Προσπαθούν να κόψουν από κάπου για να προσφέρουν μεγαλεία :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now