La_MoRt

Μεταφορά βίντεο από note 4 και κολλημα

Recommended Posts

Καλησπέρα έχει κανείς ιδέα γιατί όταν περνάω τα βίντεο από το κινητό tου τίτλου στο pc κολλάνε? είναι σαν παίζουν καρέ καρέ ο ήχος τρέχει αλλά το βίντεο κολλάει.

Link to comment
Share on other sites

στο κινητο παιζουνε κανονικα?

τι player εχεις δοκιμασει στο pc?

εχεις δοκιμασει αλλη αναλυση και καμια αλλη ρυθμιση κατα την εγγραφη? (πχ καρε ανα δευτερολεπτο)

Link to comment
Share on other sites

Το δοκίμασα με windows media player & BS player. στο δεύτερο κόλλαγε περισσότερο από το πρώτο το θέμα είναι ότι δε το κάνει μόνο σε ένα PC το κάνει και στο δικό μου αλλα και στις κοπέλας μου που είναι laptop. Στο κινητό ναι παίζουνε κανονικά χωρίς πρόβλημα. Η ανάλυση 3840χ2160 μπορεί να φταίει αυτό; Mp4 είναι η μορφή του video..

Link to comment
Share on other sites

απλα δοκιμασε αλλη αναλυση

και εγω εχω παρομοια θεματα με βιντεο απο Samsung (galaxy core plus) και 100% ειναι το κινητο, ειτε η εφαρμογη της samsung ειτε καποια ρυθμιση εσωτερικα στην κωδικοποιηση

Link to comment
Share on other sites

Όχι δε το δοκίμασα αλλά και αν ακόμα ισχύει αυτό τότε μου φαίνεται πολύ παράξενο να μη μπορώ να τραβήξω στη μέγιστη ανάλυση που τραβάει το κινητό. Εσύ για να το φτιάξεις κατέβασες την ανάλυση του βίντεο στο κινητό σου; Συγνώμη αν σου φαίνεται κάπως η απάντηση μου, αλλά ένας από τους λόγους που πήρα αυτό το κινητό ήταν και η ανάλυση καθώς και η κάμερα δεν είναι για μένα λύση να κατεβάσω την ανάλυση του βίντεο.

Link to comment
Share on other sites

Αν και το δοκίμασα μόλις τώρα. Κάποιο codec πρέπει να λείπει όπως είπε και ο caution γιατί στον υπολογιστή στη δουλειά το παίζει μια χαρά χωρίς κολλήματα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now