MetallicGR

GIGABYTE X99 Champion Challenge @ HWBOT

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GIGABYTE X99 Champion Challenge @ HWBOT]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc3.jpg[/NEWS_IMG] Νέος διαγωνισμός ξεκινά στο HWBOT, με τη GIGABYTE να μοιράζει δώρα και χρηματικά έπαθλα.

Η GIGABYTE σε συνεργασία με το HWBOT διοργανώνουν στον ιστότοπο OC-ESPORTS έναν διαγωνισμό overclocking στον οποίο μπορούν να πάρουν μέρος όσοι έχουν στη κατοχή τους μια GIGABYTE X99 μητρική. Αποτελείται από 6 stages από τα οποία τα τρία είναι 2D και αναφέρονται στον CPU, ενώ τα άλλα τρία απαιτούν τη χρήση μιας μικρής κάρτας (GT 730) στα 3DMark Fire Strike, Catzilla 720P και 3DMark01. Τα τρία 2D stages αφορούν το XTU σε διάφορες συχνότητες, όπως τα 4GHz, τα 4.5GHz και τέλος τα 5GHz.

Επίσης θα υπάρξει και lucky draw σε όσους τρέξουν το XTU με θερμοκρασία πάνω από τους 25 βαθμούς Κελσίου, άλλο ένα σε όσους τρέξουν κάτω από τους 25 βαθμούς και τέλος ένα τρίτο το οποίο θα ανταμείψει με μια ολοκαίνουρια μητρική της Champion Series όσους καταφέρουν το μικρότερο αποτέλεσμα. Τα χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε $1500 για τη 1η θέση, $800 για τη δεύτερη και $500 για τη τρίτη, ενώ στο lucky draw θα δοθούν οι X99-UD4P, X99-Gaming 5P και X99-SOC Champion μητρικές.

[img_alt=GIGABYTE X99 Champion Challenge @ HWBOT]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture44689.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now