MetallicGR

Η Valve βάζει τέλος στα επί πληρωμή mods του Steam

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Valve βάζει τέλος στα επί πληρωμή mods του Steam]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Η κίνηση της Valve για επί πληρωμή mods σε γνωστά παιχνίδια συνοδεύτηκε από μεγάλη αντίσταση και αφαιρείται πλήρως από την πλατφόρμα Steam.

Πριν από μόλις τέσσερις ημέρες η Valve ανακοίνωσε πως θα υποστηρίξει paid mods σε γνωστούς τίτλους, αρχής γενομένης από το The Elder Scrolls V: Skyrim. Η Valve προχώρησε χθες σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Είναι ξεκάθαρο πως δε καταλάβαμε τι ακριβώς κάναμε". Παράλληλα η εταιρεία είπε πως η εν λόγω κίνηση έγινε για το καλό της κοινότητας modding και πως μέρος των κερδών θα πήγαινε στους δημιουργούς, βοηθώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του modding, πιθανότατα και σε άλλους τίτλους όπως τα επίσης γνωστά Dota, Counter-strike και DayZ.

[img_alt=Η Valve βάζει τέλος στα επί πληρωμή mods του Steam]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture44957.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ναι ναι για το καλό των Modder, άσε ρε valve τα σάπια, εσείς και η bethesda θα παίρνατε το 75% και ο modder το 25% απο τα κέρδη.

Πάλι καλά που φάγατε το κράξιμο της αρκούδας και μαζευτήκατε λαμόγια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now