MetallicGR

Cooler Master CM Storm Swift-RX Mousepad Series

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Cooler Master CM Storm Swift-RX Mousepad Series]http://www.hwbox.gr/images/news_images/cmstorm1.jpg[/NEWS_IMG] Extra Large Mousepad για μεγάλες επιφάνειες λανσάρει η Cooler Master και ολοκληρώνει τη γνωστή σειρά Swift-RX.

Όταν ένα "κανονικού μεγέθους" mousepad δνε είναι αρκετό, τότε έρχεται η Cooler Master για να δώσει τη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί gamers που συχνά πυκνά φεύγουν από τα όριά του, ειδικά εάν είναι και σχετικά μικρό. Η σειρά Swift-RX πωλείται ήδη σε μεγέθη small, medium και large και προορίζεται για όσους gamers θέλουν τον απόλυτο έλεγχο, μεγάλη άνεση και υψηλή ταχύτητα tracking του mouse τους.

Οι άκρες του mousepad είναι ειδικά ραμμένες ενώ δε φθείρεται εύκολα κάνοντάς το αρκετά ανθεκτικό και μετά από μήνες χρήσης. Οι διαστάσεις τους ανέρχονται στα Small: 250x210mm, Medium: 320x270mm, Large: 450x360mm και πλέον Extra Large: 900x360, επιφάνεια τόσο τεράστια που θα τοποθετείτε και το πληκτρολόγιο επάνω του, όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα. Τέλος, το extra large θα έχει προτεινόμενη τιμή τα ?29,90 στην Ευρωπαϊκή αγορά.

[img_alt=Cooler Master CM Storm Swift-RX Mousepad Series]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture44958.jpg[/img_alt]

[img_alt=Cooler Master CM Storm Swift-RX Mousepad Series]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture44959.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now