MetallicGR

Η AMD καθυστερεί το FreeSync στα multi-GPU συστήματα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD καθυστερεί το FreeSync στα multiGPU συστήματα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Άγνωστα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η AMD στα CrossFire συστήματα.

Η Advanced Micro Devices ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως θα καθυστερήσει την διάθεση του FreeSync ready driver για συστήματα που χρησιμοποιούν πολλαπλές κάρτες γραφικών της εταιρείας σε διάταξη CrossFire. Αν και ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός, η AMD εμφανίζεται αρκετά σίγουρη ότι θα λύσει το πρόβλημα τις επόμενες εβδομάδες. Η τεχνολογία FreeSync θεωρείται αρκετά προσοδοφόρα αλλά και σωτήρια για αρκετούς χρήστες AMD Radeon graphics, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο ομαλό gameplay, χωρίς tearing και άλλες παραμορφώσεις στην εικόνα.

Τέλος, στα forums της AMD, όπου και δημοσιεύτηκαν τα παραπάνω, η εταιρεία μέσω του εκπροσώπου της, αναφέρει πως θα δημοσιεύσει update όταν έχει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

[img_alt=Η AMD καθυστερεί το FreeSync στα multiGPU συστήματα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums592-picture45278.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

καλυτερα καθυστερηση παρα πρωιμοι προβληματικοι drivers

σωστό, φαντάσου να βγαινε driver με κολλήματα (και άλλα προβλήματα), τι φρίκη θα τρωγε ο άλλος με το 500-700? monitor κι κάρτες 600?+.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now