MetallicGR

Ο Mediatek Helio X20 SoC φέρει έναν συνοδευτικό πυρήνα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Mediatek Helio X20 SoC φέρει έναν συνοδευτικό πυρήνα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Το 10πύρηνο SoC της Mediatek θα εξοπλίζεται και με έναν ακόμα πυρήνα για εργασίες που απαιτούν μικρή επεξεργαστική ισχύ.

Ο νέος πυρήνας Cortex-M4 χρονίζεται στα 364MHz και εφοδιάζεται με αποκλειστική μνήμη 512KB SRAM ενώ έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με την DRAM και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για sensor data processing, ή για επεξεργαστής ήχου, θα μπορεί να διαχειριστεί καθετί που έχει σχέση με την επικοινωνία (φωνητικές εντολές και κλήσεις) και να παίξει MP3 τραγούδια χωρίς να αφυπνίσει κανέναν από τους υπόλοιπους, "μεγάλους" συγκριτικά, Cortex πυρήνες.

Με βάση αυτά, ο Cortex-M4 πυρήνας αναμένεται να αυξήσει την αυτονομία της συσκευής στην οποία θα βρίσκεται. Τέλος, να θυμίσουμε ότι δείγματα του X20 Helio SoC θα εμφανιστούν στο Q3 2015 με τις πρώτες συσκευές να έρχονται στις αρχές του 2016.

[img_alt=Ο Mediatek Helio X20 SoC φέρει έναν συνοδευτικό πυρήνα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45663.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now