MetallicGR

Νέα μητρική για το FM2+ socket λανσάρει η BioStar

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα μητρική για το FM2+ socket λανσάρει η BioStar]http://www.hwbox.gr/images/news_images/biostar.jpg[/NEWS_IMG] Η BioStar Hi-Fi A68U3P προσφέρει ότι μπορεί να ζητήσει ένας απλός χρήστης, με οικονομικό τρόπο σε Micro ATX Form Factor.

Η Hi-Fi A68U3P της BioStar εξοπλίζεται με το A68 series chipset και επάνω στο FM2+ socket μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε A-series και E2-series APU της AMD επιθυμείτε, αρκεί να μην ξεπερνάει τα 100Watt σε TDP. Χρησιμοποιεί 3 PCI slots και 2 DIMM slots με υποστήριξη έως 32GB DDR3 RAM. Το chipset είναι συνδεδεμένο με τέσσερις θύρες SATA 6Gb/s ενώ βρίσκουμε και μια PCI-E x16 3.0 υποδοχή για κάρτες γραφικών.

Η εμφάνιση της μητρικής είναι αρκετά βασική, με μαύρο PCB και ένα απλό αλουμινένιο heatsink επάνω στο chipset, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως οι 5 φάσεις τροφοδοσίας δεν καλύπτονται από κάποια ψύκτρα. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή που θα δούμε την εν μητρική, θα είναι λίγο κάτω από τα $50.

[img_alt=Νέα μητρική για το FM2+ socket λανσάρει η BioStar]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45706.png[/img_alt]

[img_alt=Νέα μητρική για το FM2+ socket λανσάρει η BioStar]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45705.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now