MetallicGR

PowerColor teaser της νέας της Fiji R9 390X

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor teaser της νέας της Fiji R9 390X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/powercolor.jpg[/NEWS_IMG] Ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της AMD δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία/teaser μιας νέας κάρτα γραφικών που ετοιμάζει.

Από τη παρακάτω φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε με μεγάλη ευκολία, το shroud που μοιάζει αρκετά στην Radeon R9 295X2 την οποία είχαμε παρουσιάσει εκτενώς εδώ, κάτι που επιβεβαιώνει εν μέρη πως πρόκειται για μια υδρόψυκτη GPU. Η φωτογραφία αναφέρεται στο ποσοστό των gamers που παίζουν σε ανάλυση 1080p λέγοντας πως είναι "η πιο προηγμένη κάρτα γραφικών στον κόσμο". Όπως μάθαμε πριν από λίγα λεπτά, το πυκνό πέπλο μυστηρίου θα πέσει από την AMD στην επερχόμενη Computex, ενώ αργότερα στην E3 2015, η AMD μαζί με το PC Gamer και με μερικούς game developers θα παρουσιάσουν παιχνίδια που θα τρέχουν στην εν λόγω πλατφόρμα (PC) με hardware (GPUs) της AMD.

Η PowerColor από την άλλη με τη παρακάτω φωτογραφία διεξάγει ένα give away όπου θα δώσει δύο "ακυκλοφόρητες" κάρτες γραφικών σε δύο τυχερούς που θα κάνουν tag έναν φίλο τους και share στο post.

[img_alt=PowerColor teaser της νέας της Fiji R9 390X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45808.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now