MetallicGR

AdBlock Browser: Λανσάρεται αρχικά για Android συστήματα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AdBlock Browser: Λανσάρεται αρχικά για Android συστήματα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Ένα από τα πιο διαδεδομένα ad blocking plugins επεκτείνει τη δραστηριότητά του λανσάροντας έναν περιηγητή για το λειτουργικό σύστημα της Google.

Ο νέος browser υπόσχεται μηδενικές διαφημίσεις σε ιστοτόπους και βρίσκεται ήδη σε early beta φάση. Οι χρήστες θα μπορούν να τον εγκαταστήσουν αρχικά στα Android smartphones και τα tablets τους, ενώ επειδή η φάση ανάπτυξης είναι ακόμα πρώιμη, η εφαρμογή διατίθεται από την κοινότητα του AdBlock Plus στο Google+. Όπως γνωρίζουμε, η συγκεκριμένη τακτική κάνει κακό σε ιστοτόπους που χρηματοδοτούνται κυρίως ή αποκλειστικά από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται, γι' αυτό και στο παρελθόν υπήρξαν αρκετές απόψεις.

Τα χαρακτηριστικά που πλασάρονται με τον συγκεκριμένο browser είναι το αυτόματο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων, η ταχύτητα με την οποία γίνεται η φόρτωση των ιστοσελίδων, ενώ υπόσχεται και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας σε όποια συσκευή Android.

[img_alt=AdBlock Browser: Λανσάρεται αρχικά για Android συστήματα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45883.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now