greekvipper

Μελάνια @Work Την πατησα... Την γνωμη σας

Recommended Posts

Καλησπέρα .

Θέλω την γνωμη σας .

Έχω τον HP Photosmart C6300 All-in-One Printer series

εδώ και 6 χρονια μέχρι και σήμερα αγόραζα τα γνήσια μελάνια , προχτές για πρώτη φορα μετά από μπούρου μπούρου του πωλητή ( Πλαίσιο ) πήρα μη αυθεντικά ( @ work ).

Με αποτέλεσμα ο εκτυπωτής να μου βγάζει σφάλμα " αποτυχία συστήματος μελανής (0xc19a0036) " . Παιρνω το πλαίσιο , μου λένε φέρε τον εκτυπωτή να τον δούμε , τους το πάω και μου λένε δεν βάζουμε χέρι στην κεφάλι γιατί ( δήθεν φοβούνται ) μιλάω με τον διευθυντή του καταστήματος και προσπαθούσε να μου πει ότι " έτυχε " αλλα το μελάνι δεν μπορεί να χαλάσει την κεφάλι ... τα πήρα στο κρανίο και έφυγα (δεν εβγαζα ακρη ) δίνοντας τα @work πίσω και πηρα τα αυθεντικά ( μήπως δουλέψει ). Τίποτα Δυστυχώς. παιρνω την HP μου λέει ότι δεν μπορούμε να απαγορέψουμε κανέναν να βάζει τα συγκεκριμένα προϊόντα ούτε δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι φταίει το μελάνι για το πρόβλημα.

και το κακό είναι ότι μου λέει ότι ο εκτυπωτής είναι παλιός και το σέρβις δεν το αναλαμβάνει , μονο σε ιδιώτη ... Θέλω την γνώμη σας .

Το κακό είναι μόλις πάτησα στο google " @work " μονο παράπονα έβλεπα .... αμμμ και εγώ δεν το κοιτάζω πιο μπροστά ... Πείτε την γνώμη σας . ξέρετε κανέναν ιδιώτη να δει το πρόβλημα ? να πάω για καινούργιο ( κρίμα δεν είναι ? και να παω και να τους το φερω κολαρο το παλιο) Τι να κάνω ?

Edited by greekvipper
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων για reset, googlαρε το error code μαζί με ένα reset από δίπλα για αρχή και δοκίμασε με τα παλιά μελάνια :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now