MetallicGR

Η NVIDIA απενεργοποιεί για άλλη μια φορά το OC στις GTX 900M

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA απενεργοποιεί για άλλη μια φορά το OC στις GTX 900M]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Ξανά στην επικαιρότητα έρχεται το θέμα του overclocking στις GeForce GTX 900M κάρτες γραφικών που φέρουν πολλά notebooks της αγοράς, μιας και η NVIDIA το απενεργοποιεί για ακόμη μια φορά.

Το θέμα πήρε και πάλι διαστάσεις αφού οι χρήστες με κλειδωμένο vBIOS δεν μπορούν να αλλάξουν τους χρονισμούς των Maxwell based καρτών γραφικών της σειράς GTX 900M, όσο φυσικά έχουν εγκατεστημένο τον νέο R352 driver. Οι νέοι 352.86 drivers της NVIDIA δεν επιτρέπουν την αύξηση των MHz εάν "διαβάσουν" ρολόγια διαφορετικά στο vBIOS της κάρτας και έτσι τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για overclocking είτε γυρνούν στο 0, είτε γίνεται reset του driver on the fly, όπως και στους desktop drivers. Και πάλι, αυτό που προτείνεται για τους χρήστες των mobile GPUs είναι ένα rollback στους 344.75 με ότι κι αν σημαίνει αυτό από άποψη υποστήριξης των νεότερων games.

[img_alt=Η NVIDIA απενεργοποιεί για άλλη μια φορά το OC στις GTX 900M]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture45959.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now