MetallicGR

Στις 16 Ιουνίου έρχονται οι 300 Series live από την E3 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 16 Ιουνίου έρχονται οι 300 Series live από την E3 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Το lineup θα αποκαλυφθεί στο event που ετοιμάζει το PC Gamer σε συνεργασία με τη AMD.

Επιπρόσθετα, οι SweClockers αναφέρουν πως η AMD έχει απαγορεύσει στους συνεργάτες της να παρουσιάσουν custom υλοποιήσεις στη Computex κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε custom κάρτες γραφικών από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους. Αντίθετα ολόκληρο το lineup θα βρεθεί στην gaming έκθεση E3 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles. Η σελίδα του event στο PC Gamer εμφανίζει μια αντίστροφη μέτρηση που θα τελειώσει τη προβλεπόμενη ημερομηνία, δηλαδή στις 16 του ερχόμενου μήνα. Η E3 είναι από τις μεγαλύτερες gaming εκθέσεις του κόσμου.

Αυτό μας αφήνει με την απορία σχετικά με τις custom κάρτες που θα έχουν ετοιμάσει οι συνεργάτες της AMD για την Computex. Θα μας αποκαλύψουν άραγε κάτι όταν φτάσουμε στη Taiwan; Τέλος, η μόνη κάρτα που είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί στην Computex είναι η GeForce GTX 980 Ti μέσω του σχετικού event.

[img_alt=Στις 16 Ιουνίου έρχονται οι 300 Series live από την E3 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46378.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now