MetallicGR

Project CARS: Αύξηση έως και 40% με το DirectX 12

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Project CARS: Αύξηση έως και 40% με το DirectX 12]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing1.jpg[/NEWS_IMG] Ο Ian Bell της Slightly Mad Studios ρωτήθηκε για τα πλεονεκτήματα που θα έχουν όσοι χρησιμοποιήσουν την DirectX 12 έκδοση του τίτλου, μέσα από νέο patch που ετοιμάζεται.

Το Project CARS είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο λεπτομερή racing simulators που υπάρχουν και από τα λίγα που αναπτύχθηκαν με τη συμβολή της κοινότητάς του. Ο Ian Bell που ηγείται της Slightly Mad Studios ρωτήθηκε για τα πιθανά πλεονεκτήματα που θα έχει ο κάθε χρήστης όταν το DirectX 12 ενσωματωθεί στον τίτλο κάπου στο μέλλον. Απαντώντας, ο Bell ανέφερε πως το game θα είναι ταχύτερο κατά 30 με 40% στο συμβατό hardware που για την NVIDIA είναι όλες οι κάρτες από τη Fermi γενιά και έπειτα, και από την AMD, όλες οι GCN-based από 77xx και 79xx series και αργότερα και ανάλογα με το μοντέλο.

Η ώθηση θα είναι αρκετά σημαντική για το PC Gaming, ενώ ο Bell σημείωσε πως δεν υπάρχει ούτε ίχνος υπερβολής στον αριθμό που ανέφερε. Μπορείτε να δείτε το thread στο επίσημο site πατώντας εδώ.

[mag_full=Project CARS: Αύξηση έως και 40% με το DirectX 12]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture46424.png[/mag_full]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Αυτο θα επηρεασει και μας με τις τωρινες καρτες??

..στο συμβατό hardware που για την NVIDIA είναι όλες οι κάρτες από τη Fermi γενιά και έπειτα..

Οπότε ναι σε επηρεάζει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now