tommybertsen

Phanteks Enthoo Pro ή Define r5 (windowed versions) ?

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Εχω αυτο το ατιμο το διλλημα...

Εχω διαβασει reviews κλπ κλπ , ΔΕΝ εχω δει τα κουτακια απο κοντα, παρα μονο απο φωτο/βιντεο και επειδη για πρωτη φορα θελω να παρω ενα σοβαρο κουτακι (δε θα βαλω μεσα υδροψυξεις παρα μονο λιγο αργοτερα μια αφτερμαρκετ ψυκτρα).

Επειδη το κουτακι ειναι κατι που βλεπουμε και καθε μερα, να σημειωσω οτι και τα 2 αυτα κουτια με κερδιζουν και σε εμφανιση. Με το r5 να υπερεχει ελαφρα.

Επισης απο αυτα που βλεπω, ειναι ελαφρως καλυτερο σε θεματα airflow το phanteks, αλλα και παλι ισως να κανω λαθος. Βλεπω πολλες επιλογες ειτε για silent χρηση του ρ5 ειτε για περισσοτερη ροη αερα (πχ τα vents στην οροφη).

Αυτο που θελω να κερδισω ειναι σιγουρα καλυτερη ροη αερα , αλλα η ησυχια ειναι δελεαρ ( τπτ απο τα 2 δε γινεται σωστα στο κουτι που εχω)

Θελω να ρωτησω τους κατοχους (και μη) , εαν μπορουν να μου δωσουν τα φωτα τους για την ορθοτερη επιλογη. Τα +20? του ρ5 δεν ειναι προβλημα , αλλα δε θελω να παω παραπανω. Κοιτουσα και το Η440 απο NZXT , αλλα overall το r5 θα ηταν μοναδικη επιλογη σε αυτα τα λεφτα.

Φυσικα αν υπαρχει κατι αλλο σε αυτο το ευρος τιμης, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις, αλλα αυτα τα 2 με εχουν κερδισει.

ΥΓ1: To enthoo pro δεν ειναι διαθεσιμο στο e-shop (μονο απο εκει μπορω να ψωνισω εδω που βρισκομαι) και δε ξερω ποτε και αν θα ξαναγινει διαθεσιμο (window version)

ΥΓ2: Ξερω οτι ειναι full vs mid tower , αλλα λιγη σημασια εχει για μενα.

ΥΓ3: Το κουτι που εχω τωρα ειναι το Coolermaster N400 και δε το συζηταω καν για να το κρατησω, ηδη το κρατησα πολυ :P

Link to comment
Share on other sites

Define R5 από εμένα. Απλά μου αρέσει περισσότερο και δεν έχω κάι να αναλύσω περισσότερο.

Για το airflow και τα σχετικά που αναφέρεις, νομίζω είναι λεπτομέριες μεταξύ αυτών των δύο κουτιών

και δεν πρέπει να σε απασχολεί τόσο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ φίλε μου! Θα κάνω υπομονή μέχρι την Κυριακή μηηηηπως και επιστρέψει το enthoo μεσω κανενος crazy Sunday. Αν δεν, τοτε με βλέπω με το define r5 λίαν συντόμως!

Να αναφέρω ότι έχω δει αναλυτικά review και των δύο κουτιων και όσο βλέπω/διαβάζω το δίλλημα εντείνεται. Σκοπεύω πάντως να κρατήσω το κουτάκι και για το επόμενο μηχάνημα,γι'αυτό και το μεγάλο δίλλημα (νομίζω ότι αμφότερα θα μου βγάλουν τον ορίζοντα 6-7 χρόνων - εδώ είχα ένα cm gladiator 600 πάνω από 5... )

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ηρθε το enthoo pro και το παρηγγειλα τελικα! Ηταν τρελο το δελεαρ αποδοση/τιμη και με τα ρεστα θα τσιμπησω και εναν noctua ανεμιστηρα 140ρη και ολα κομπλε :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now