Pastelidis.n.s.

O/C Controller για κάρτες γραφικών από την Zotac

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f637bb01f.jpg[/WRAPLEFT]Τόσο καιρό είχαμε συνηθίσει να κάνουμε overclock στην κάρτα γραφικών με την βοήθεια διάφορων προγραμμάτων. Μία νέα συσκεύη έρχεται να ταράξει τα νέρα με την ονομασία Zotac Νitro OC Controller και όπως φαίνεται από την ονομασία της νέας συσκευής, κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Zotac γνωστή σε όλους μας για τις κάρτες γραφικων. Αρχικά είναι διαθέσιμη ως αυτόνομη συσκευή αλλά στο μέλλον θα ενσωματωθεί και θα πωλείται μόνο μαζί με τις κάρτες γραφικών της Zotac. Είναι μία πολύ κομψή συσκεύη η οποία συνδέεται μέσω USB 2.0 με τον υπολογιστή, διαθέτει μια οθόνη VFD και ουσιαστικά λειτουργεί ως ένα on-the-fly overclocking Desktop add-on για την κάρτα γραφικών σας. Το design της είναι άψογο και έρχεται σε πορτοκαλί απόχρωση ενώ στην συσκεύασία υπάρχει το αντίστοιχο software για την σωστη λειτουργία της. Αξίζει να σημειωθεί οτι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να λειτουργήσει και με άλλες κάρτες γραφικών της nVidia, αλλά η Zotac δεν παρέχει υποστήριξη σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί από κάρτα άλλης εταιρείας. Τέλος, η τιμή του δεν είναι ακόμα γνωστή.

Παρακάτω θα δείτε ορισμένες φωτογραφίας της νέας συσκευής Zotac Nitro OC Controller και έναν πίνακα αξιολόγησης της από το site του Bit-tech.net:

747493ce0deaa5ac.jpg

1s.jpg

4s.jpg

7s.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kαι designάτο δεν είναι και λίγο άχρηστο μου φαίνεται πως θα αποδείχθει, αφού οι περισσότεροι κλοκάρουν τις κάρτες τους από άλλα προγράμματα και στην τελική πόσοι αγοράζουν Zontac, άμα βγει πάντως και έκδοση που να υποστηρίζει και άλλες μάρκες τότε ίσως κάποιοι το χρησιμοποιήσουν περισσότερο.......

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now