sofos1990

Members
 • Content count

  5,319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

sofos1990 last won the day on July 16

sofos1990 had the most liked content!

Community Reputation

390 Splendid

3 Followers

About sofos1990

 • Rank
  κουλομαρία
 • Birthday 07/13/1990

Personal Information

 • Homepage
  http://www.hwbox.gr

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Motherboard για content creators και professionals που δεν έχει 10Gbit ethernet και χωράει μόνο 3 διπλές κάρτες. Έχει αρκετές φάσεις με τους IR3599 doublers και τον IR35201 controller όπως οι περισσότερες mobo. Βέβαια, θα μπορούσαν απλά να βάλουν 12 phases και απλά να έχουν καλύτερη ψύξη. Είναι δύσκολο να κάνεις ένα mobo που να υποστηρίζει fully ένα 32-core CPU και να μείνεις και μέσα στο budget που θέλει η αγορά. Γι' αυτό πιστεύω και ότι η Asus δεν έκανε motherboard καν. Πολύ μικρό αγοραστικό κοινό.
 2. Προς το παρόν είναι. Για να δούμε αν είναι έτσι και τα retail. Δεν νομίζω να αλλάξουν TBH.
 3. sofos1990

  Offtopic Συζητήσεις

  Η πλάκα με το Tapatalk είναι ότι μπαίνεις από τον broswer του κινητού και σου πετάει notification να σου λέει να κάνεις install το Τapatalk για πιο εύκολη χρήση
 4. sofos1990

  Τι αγορασα προσφατα

  Ασύρματα όλα γιατί γίνεται.
 5. sofos1990

  Ήχος, BR και FPS παιχνίδια

  Update για surround ήχο αν και δεν μου πολύ αρέσει. Αρχικά, κλείστε το HTRF από το PUBG γιατί και τα 2 μαζί μου ακούγονται περίεργα. Φορτώνουμε το profile από το OP και αλλάζουμε τα εξής. -Πάμε στο commands και διαλέγουμε από πάνω δεξιά το "upmixing 2 channels to 8" και πατάμε Save. -Πάμε στο Effects και αλλάζουμε το "Spatial setup" σε 7.1. -Upmix σε on. -Spatial balance δοκιμάστε τιμές από 0.6 μέχρι 1. Αυτό κάνει πιο ξεκάθαρο το ήχο μπρος/πίσω. Θα δείτε ότι ίσως για 1-2 secs ίσως ο ήχος μερικές φορές να μην είναι τόσο καθαρός. Αυτό είναι από το digital clipping αλλά δεν φτιάχνεται. Μην διαλέξετε το "Prevent clipping" option γιατί τότε για να το αποφύγει αυτό θα σας κατεβάζει το preamplification. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό γιατί άντε σε ένα game να το κάνει 1-3 φορές.
 6. sofos1990

  Offtopic Συζητήσεις

  Aυτό με το ένα κεράκι κάτω από τα 50 πρέπει να καταργηθεί
 7. Προφανώς δεν θα το σκοτώσει άμεσα αλλά με το πως έχει πάει το core count και με το pricing που έχει η Intel ειδικά στα ΗEDT CPUs της θα αναγκαστεί να το κάνει στο μέλλον. Ή απλά θα μειώσει της τιμές της και όλα καλά.
 8. To πρόβλημα κυρίως εντοπίζεται στα ασύρματα ακουστικά αλλά και στα ενσύρματα υπό προϋποθέσεις. Στα ενσύρματα αν δεν έχεις βάλει το app της κάρτας ήχου ή δεν σου αρέσει το equalizer που πιθανόν να έχει και στα ασύρματα πάλι το ίδιο. Πολλά ασύρματα ακουστικά για κάποιον λόγο δεν έχουν καν app που να έχει equalizer ή ακόμα και να έχουν τους λείπουν ρυθμίσεις όπως το preamplification και άλλες. Ο λόγος για την αλλαγή των settings του equalizer έχει να κάνει καθαρά για να ακούγονται καλύτερα τα βήματα στα παιχνίδια, λιγότερο οι δυνατοί ήχοι από πυροβολισμούς, βόμβες κλπ. 1. Install το EQ APO από εδώ. https://sourceforge.net/projects/equalizerapo/ 2. Install το Peace. Tο Peace είναι ένα πιο βολικό και κατανοητό interface για το EQ APO. https://sourceforge.net/projects/peace-equalizer-apo-extension/ 3. Aνοίγουμε το Peace και voila! Όσοι ξέρουν από ήχο και τι κάνουν όλες οι συχνότητες τότε θα μπορέσουν λογικά να βρουν τις ρυθμίσεις μόνοι τους. Διαφορετικά κατεβάστε αυτό το profile που το βρήκα έτοιμο. https://www.dropbox.com/s/wa50du06vqad68g/PUBG.peace?dl=0 Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα settings ανάλογα το πόσο δυνατά σας ακούγεται ή όχι. Τα πρώτα settings που είναι πάνω από το 0 κάνουν κυρίως τα βήματα και τους κοντά ήχους να ακούγονται πιο δυνατά. Αυτά που είναι με αρνητικά πρόσιμα κυρίως ελαττώνουν τους μακρινούς ήχους, την βροχή κλπ. Για τα ακουστικά μου(HyperX Cloud Flight) έφτιαξα ένα profile που με βολεύει. Στρογγύλεψα τα νούμερα του original profile και ανέβασα το preamplification. https://www.dropbox.com/s/w0focp8usdl0ilx/PUBG1.peace?dl=0 Τα profiles τα κάνετε copy-paste σε αυτό το directory ή όπου έχετε κάνει install το EQ APO. C:\Program Files\EqualizerAPO\config Aν είστε ικανοποιημένοι από το πως ακούτε τους κοντά και τους μακριά ήχους τότε δοκιμάστε αρχικά να πειράξετε μόνο το preamplification. Θα δείτε ότι ουσιαστικά boostάρει τα πάντα. Προφανώς κάθε φορά που παίζετε PUBG ή Fortnite πρέπει να φορτώνεται το profile διαφορετικά ταινίες, μουσική κλπ θα ακούγονται άσχημα. Για την επαναφορά των default ρυθμίσεων απλά επιλέξτε το "Equalizer Default" profile. Άλλα ακουστικά χρειάζονται μεγαλύτερο και άλλα μικρότερο preamplification. Nομίζω όμως ότι τα settings του EQ πρέπει να παίζουν σωστά(πάνω-κάτω) σε όλα τα headsets. Πείτε αν έχετε κάποιο πρόβλημα και αν θέλετε ποστάρετε και το profile για τα ακουστικά σας. Τα παραπάνω από μόνα τους δεν θα σας δώσουν "κοτόπουλα" αλλά σίγουρα θα βελτιώσουν το τι ακούτε για να έχετε μεγαλύτερο reaction time. Enjoy P.S: Το loudness equalization που ίσως να κάνετε από τα Windows όντως δυναμώνει τους ήχους αλλά χάνεται πάρα πολύ το direction. Δεν καταλαβαίνεις τόσο εύκολα από που σε πυροβολούν ή από που ακριβώς ακούς βήματα.
 9. Xeon ήταν που τον ξεκλείδωσαν. Δεν θυμάμαι το μοντέλο αλλά ένα που κοστίζει 8-9Κ ήδη. Φέτος η Computex δεν είχε κάτι νέο γι' αυτούς οπότε και η Intel και η AMD προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν.(Nαι και η AMD. Up to 32 cores...για να δούμε γιατί ακόμα κάνεις δεν έχει πάρει 32c CPUs...) Δεν υπάρχει εξάλλου μεγάλο market που θα αγοράσει τέτοιο σύστημα με τον 28c. Αν το CPU ξεκλειδώσει θα μιλάμε για πάνω από 10K και με μητρική τουλάχιστον 1Κ.
 10. sofos1990

  Giga Z77x-UD5 corrupted bioses

  Αν και τα 2 είναι off μόνο με άλλο BIOS chip ή με eeprom. Νομίζω σε αυτή τη mobo είναι soldered τα BIOS chips.
 11. Επειδή είμαι σε παρόμοια αναζήτηση κουτιού έχω καταλήξει στο NZXT H700i. To "smart" της υπόθεσης δεν με ενδιαφέρει οπότε αν το Η700 είναι το ίδιο με το i απλά χωρίς το "smart" τότε θα πάρω αυτό.
 12. sofos1990

  Νέο NZXT H700 PUBG Limited Edition Case

  Θα είναι μόνο για την αγορά της Αμερικής...
 13. Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει και αύξηση των τιμών...είναι η λογική της αγοράς. Άρα μην αγοράζετε κάρτες γραφικών
 14. Στην Κίνα το cheating στα games δεν είναι τόσο καταδικαστέο ούτε όμως και απόλυτα αποδεκτό απλά έχουν συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα και δεν το πολυκυνηγάνε.