MetallicGR

Εμφανίστηκε σε CPU Support List ο AMD Athlon X4 880K

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εμφανίστηκε σε CPU Support List ο AMD Athlon X4 880K]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD ετοιμάζει άλλον έναν επεξεργαστή για το FM2+ socket με νέο stepping και θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική Godavari.

Το FM2+ socket αναμένεται να αποκτήσει σύντομα ένα νέο μέλος, όμως χωρίς κάρτα γραφικών στο εσωτερικό. Ο Athlon X4 880K χρησιμοποιεί την "βαριά" ονομασία της AMD και στην ουσία θα γίνει ένας από τους κορυφαίους επεξεργαστές του socket για τη mainstream αγορά. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε 4 πυρήνες και 4 threads χρονισμένους στα 4GHz με TDP 95W και part number AD880KXBI44JC και το JC στο τέλος σημαίνει ότι ο νέος επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με το νέο Godavari stepping. Η L2 Cache του ανέρχεται στα 4 MB και από το K στο τέλος της ονομασίας του διακρίνονται οι overclocking αρετές του. Από το site της BIOSTAR όπου και εμφανίστηκε ο εν λόγω επεξεργαστής, δε διακρίνονται περισσότερες πληροφορίες όπως η Turbo συχνότητα λειτουργίας του.

[img_alt=Εμφανίστηκε σε CPU Support List ο AMD Athlon X4 880K]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52044.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now