MetallicGR

Στις 22 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το Microsoft Office 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 22 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το Microsoft Office 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Η μεγάλη αναβάθμιση του Microsoft Office έρχεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η νέα σουίτα γραφείου της Microsoft έρχεται με πλήρη υποστήριξη των νέων Windows 10 ενώ φέρνουν πολλά νέα χαρακτηριστικά στο τραπέζι όπως ταυτόχρονη επεξεργασία του ίδιου εγγράφου από πολλούς χρήστες. Επιπλέον ο αποθηκευτικός χώρος OneDrive συνδέεται με το Outlook και έτσι υπηρεσίες τρίτων δεν είναι απαραίτητες μιας και η Microsoft προσφέρει σε όλους τους χρήστες πακέτο 25GB δωρεάν και καλύπτει τους περισσότερους χρήστες. Από πλευράς απαιτήσεων δεν αναμένονται αλλαγές εκτός της υποστήριξης Windows 10. Η διαδικασία αναβάθμισης στη νέα έκδοση θα ξεκινήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου όμως μπορείτε από σήμερα να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη νέα σουίτα εφαρμογών γραφείου στην Public Preview δωρεάν μέσω της Microsoft.

[img_alt=Στις 22 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το Microsoft Office 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52281.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now