MetallicGR

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Starcraft II: Legacy of the Void

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ημερομηνία εμφάνισης του Starcraft II: Legacy of the Void]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG] Η Blizzard, μετά από αρκετές εβδομάδες beta testing, ρίχνει φως στην ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της expansion του Starcraft II, Legacy of the Void.

Το expansion θα εστιάζει στην ιστορία του Protoss, η οποία εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του βασικού game και του Heart of the Swarm. Η νέα ιστορία θα συνοδεύεται και από νέες μονάδες αλλά και προσθήκες στο multplayer κομμάτι. Επιπλέον θα συναντήσουμε και το Archon game mode και επιτρέπει σε δύο παίκτες να μοιραστούν την ίδια βάση και να νικήσουν τους εχθρούς τους. Η έκδοση θα γίνει διαθέσιμη στις 10 Νοεμβρίου ενώ αναφέρεται πως όσοι προαγοράσουν το expansion, θα λάβουν άμεση πρόσβαση στην beta που συνεχίζει να τρέχει. Η βασική έκδοση κοστίζει $39.99 και η deluxe θα έχει $59.99. Τέλος, η Blizzard δημοσίευσε το παρακάτω cinematic:

<iframe width="750" height="405" src="https://www.youtube.com/embed/-vvEzm9DlDQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now