MetallicGR

Η σύνδεση SAS στα 24Gb/s έρχεται το 2018-9 σε συνεργασία με την SCSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η σύνδεση SAS στα 24Gb/s έρχεται το 2018-9 σε συνεργασία με την SCSI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Ο Serial Attached SCSI συνεχίζει να είναι ο κύριος τρόπος σύνδεσης των μέσων αποθήκευσης σε υψίστης σημασίας συστήματα γι' αυτό και η ένωση SCSI ανακοίνωσε την ταχύτερη έκδοσή του.

Το νέο πρότυπο του SAS θα κάνει την εμφάνισή του το 2018 με 2019 και θα ωθήσει τις ταχύτητες στα 24Gb/s. Τα πρώτα προϊόντα που θα συμμορφώνονται στις απαιτήσεις του SAS 24Gb/s θα ανακοινωθούν μέσα σε εκείνο το χρονοδιάγραμμα και μετά από το αναμενόμενο plugfest, στο οποίο κατασκευαστές δοκιμάζουν τη λειτουργικότητα της σχεδίασης των προϊόντων τους. Το εν λόγω event θα λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στο 2017 σύμφωνα με τις πληροφορίες του PC Watch. Αυτή τη στιγμή, το πρότυπο σύνδεσης SAS μπορεί να μεταφέρει έως και 12Gb/s όμως η τέταρτη έκδοση έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα όχι μόνο στην ταχύτητα, αλλά και στην αποδοτικότητα των συνδεδεμένων συσκευών.

[img_alt=Η σύνδεση SAS στα 24Gb/s έρχεται το 2018-9 σε συνεργασία με την SCSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53206.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now