hwbot

HwBox Hellas O/C Team: PiFast Scores

Recommended Posts

Έτσι για να πιάσω τον Άρη....Δυστυχώς το 10,55 το έχασα στο SS και μετά για κάποιο λόγο όλα μου τα run δεν τα ολοκληρώνει.Κολάει το pifast μετά την τελευταία μέτρηση..Μετά το 0 δλδ...Weird.

attachment.php?attachmentid=7570&stc=1&d=1346788060

snaphsot0001.png

snaphsot0001.png

snaphsot0001.png

snaphsot0001.png.4d3bddc8d694d6f3399227f

Link to comment
Share on other sites

TinyXp....Μάπα γενικά σαν OS.Απλά δοκίμαζα κάτι που ήθελα..Επιστροφή στο George O/C Xpized.

Ρε έχω θέμα με το PiFast. Είναι ίσως το μόνο benchmark που δεν μπορώ να πιάσω άλλα efficiency πολλές φορές. Και ψάχνομαι με λειτουργικά να δω πως μπορώ να το διορθώσω :P

Link to comment
Share on other sites

Χρήστο το έχω παρατηρήσει σε laptops κυρίως (επεξεργαστές Intel Txxxx) αυτό που σου λέω... Ακόμα και με το Xpized v2 με VGA drivers installed, πάλι δεν μπορω να πιάσω ορισμένα efficiency. Πραγματικά κατέληξα στο ότι το καλύτερο OS απ' όλα για τα συγκεκριμένα CPUs @ PiFast είναι τα 680MB Vista μου με VGA drivers installed! Πολύ περίεργο αλλά ισχύει, γιατί και οι άλλοι με Vista παίζουν.

Για τους Ivy δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι μια σωστή XP έκδοση με VGA drivers θα είναι ok.

Βασίλη κατέβασε την PiFast v1.43 και θα είσαι γρηγορότερος απ' όλους. Αλλά όταν σε κάνουν report μην με κυνηγάς ε :hehe: Είδα τις προάλλες πόσο μεγάλη διαφορά έχει η 1.43 με την 1.41 που χρησιμοποιούμε στο hwbot. Μιλάμε από 90sec με τον Fusion E-350, έπεφτα στα 78sec και έριχνα σε όλους 10 δευτερόλεπτα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Xp κανονικά θέλει με VGA drivers τίποτα άλλο. Το efficiency που βγάζω εν σχέσει με τα ρολόγια μου είναι πολυ καλό. Με κομένο λειτουργικό χάνει και ειδικά με λειτουργικο για Spi χάνει πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now