MetallicGR

Οι Intel Xeon CPUs στην καρδιά των Microsoft Azure DV2-series VMs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι Intel Xeon CPUs στην καρδιά των Microsoft Azure DV2-series VMs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Στις 29 Σεπτεμβρίου 2015, στα πλαίσια της AzureCon, η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της DV2, της νέας γενιάς εικονικών μηχανών D-series.

Οι DV2 τροφοδοτούνται από ειδικούς επεξεργαστές IntelR XeonR E5 v3 στα 2,4 GHz και χάρη στην τεχνολογία Intel Turbo Boost Technology 2.0, μπορούν να φτάσουν τα 3,2 GHz. Με αυτόν τον τρόπο, οι DV2 είναι μέχρι και 35 τοις εκατό ταχύτερες από τις υφιστάμενες μονάδες D-series. Οι μονάδες DV2 και D-series είναι ιδανικές για εφαρμογές επιπέδου enterprise, οι οποίες απαιτούν ταχύτερες CPUs, καλύτερη απόδοση τοπικού δίσκου ή ανώτερη απόδοση μνήμης. Οι DV2 είναι διαθέσιμες για Virtual Machines και Cloud Services. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο Microsoft blog.

[img_alt=Οι Intel Xeon CPUs στην καρδιά των Microsoft Azure DV2-series VMs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53588.png[/img_alt]

Intel Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now