MetallicGR

Η NVIDIA αφήνει στην αγορά μόνο την 4GB έκδοση της GTX 960

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA αφήνει στην αγορά μόνο την 4GB έκδοση της GTX 960]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Η GTX 960 της NVIDIA έρχεται εδώ και πολλούς μήνες, σε δύο εκδόσεις, με 2GB και 4GB, όμως η τελευταία θα είναι και το μοναδικό μοντέλο που θα μείνει στην αγορά.

Σύμφωνα με αναφορές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η NVIDIA θα αφήσει στην αγορά μόνο την Geforce GTX 960 με τα 4GB μνήμης RAM. Η πηγή αναφέρει πως η NVIDIA κυνηγά την Radeon R9 380 της AMD, η οποία εξοπλίζεται με τον πυρήνα Tonga Pro και με 4GB μνήμη με εύρος διαύλου 256-bit. Οι πληροφορίες που έρχονται από το HWBattle.com μιλούν για σταδιακή διακοπή της 2GB έκδοσης της κάρτας γραφικών, κάτι που φαντάζει λογικό, ειδικά όταν υπάρχει στην αγορά και η GTX 950 που καλύπτει καλύτερα την entry level αγορά προϊόντων. Η πληροφορία αναφέρει πως η διακοπή θα ξεκινήσει σύντομα.

[img_alt=Η NVIDIA αφήνει στην αγορά μόνο την 4GB έκδοση της GTX 960]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53875.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now