MetallicGR

NVIDIA JM601: Διπύρηνη Maxwell ή νέα Pascal;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA JM601: Διπύρηνη Maxwell ή νέα Pascal;]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Ο μυστήριος πυρήνας JM601 που εμφανίστηκε σε έγγραφα, προβληματίζει τη hardware κοινότητα!

Το TweakTown επικαλείται το Zauba, μια υπηρεσία φορτωτικών εγγράφων στην οποία εμφανίστηκε ο πυρήνας με το ασυνήθιστο όνομα JM601. Ο JM601 πιθανότατα αναφέρεται στην διπύρηνη κάρτα γραφικών που παρουσίασε σε κλειστό κύκλο ή σε κάποια νέα αρχιτεκτονικής Pascal.

Αν και η δεύτερη περίπτωση δεν είναι αρκετά πειστική μιας και το "M" στην ονομασία αναφέρεται στη Maxwell αρχιτεκτονική, η πρώτη ακολουθεί μια πιο "λογική οδό" λέγοντας πως η κάρτα ενδέχεται να φέρει δύο GM200 πυρήνες, όμοιους με αυτούς των GTX 980 Ti και TITAN X με διπλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις σε υποστηριζόμενους τίτλους. Τέλος, η τιμή του δείγματος ήταν $1136, κάτι που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την τελική τιμή της στην αγορά.

[img_alt=NVIDIA JM601: Διπύρηνη Maxwell ή νέα Pascal;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54391.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now