MetallicGR

Η ADATA επεκτείνει τα Apple Series προϊόντα της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ADATA επεκτείνει τα Apple Series προϊόντα της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adata.jpg[/NEWS_IMG] Σημαντική στροφή της εταιρίας προς την Apple με πλούσια σειρά προϊόντων αποθήκευσης ειδικά σχεδιασμένες για iOS συσκευές.

Η Ταϊβανέζικη ADATA βλέποντας την ανάπτυξη της αγοράς φορητών συσκευών, προχωρά στην επέκταση των προϊόντων αποθήκευσης που σχετίζονται με συσκευές Apple (iOS). Συγκεκριμένα, η εταιρία λανσάρει αρχικά το i-Memory UE710 Flash Drive, με USB 3.0 σύνδεση αλλά και Lightning, για απευθείας σύνδεση με τις πιο πρόσφατες Apple συσκευές όπως τα iPhone 6S. Τα Flash Drives έρχονται με μέγιστη χωρητικότητα 128GB και ενδιάμεσες "στάσεις" τα 32GB και 64GB, δίνοντας αρκετό χώρο για να αντιγράψετε αρχεία από και προς την iOS συσκευή. Η ADATA παρουσίασε και τη i-Memory SD Card, μια κάρτα μνήμης που κατασκευάστηκε ειδικά για το MacBook Air και διαθέτει high-grade MLC Flash μνήμη, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στους SSDs της εταιρίας.

Το ελαφρύ αυτό αξεσουάρ προσφέρει ταχύτητες που φτάνουν τα 95MB/s και τα 60MB/s σε ανάγνωση και εγγραφή. Το τελευταίο UC350 Type-C OTG Dual Connector Flash Drive εφοδιάζεται με δύο ακροδέκτες USB Type-A και Type-C για εξαιρετικές ταχύτηες που αγγίζουν τα 100MB/s σε ανάγνωση και τα 30MB/s σε εγγραφή. Οι χωρητικότητες που θα γίνουν διαθέσιμες φτάνουν μέχρι και τα 64GB ενώ συμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα του USB 3.1.

[img_alt=Η Zotac ανακοίνωσε τα νέα ZBOX BI323 & CI323 mini PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54441.png[/img_alt]

ADATA Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now