MetallicGR

Η Kingston αποκαλύπτει τη νέα σειρά SSDNow UV300 για mainstream χρήση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Kingston αποκαλύπτει τη νέα σειρά SSDNow UV300 για mainstream χρήση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/kingston3.jpg[/NEWS_IMG] Οι νέοι SSD της Kingston έρχονται με πάχος 5mm, ιδανικά για τοποθέτηση σε Ultrabooks.

Η γνωστή εταιρία αποκαλύπτει τη σειρά SSDNow UV300 η οποία έρχεται με λεπτό προφίλ 5mm για εγκατάσταση ακόμα και σε Ultrabooks. Βέβαια η Kingston περιλαμβάνει στη συσκευασία και ειδικούς αποστάτες που προσθέτουν σε πάχος 7mm και 9.5mm ανάλογα με την περίσταση. Τα drives βασίζονται σε TLC NAND Flash και τρέχουν χάρη στον Phison S10 ελεγκτή. Η Kingston λανσάρει μοντέλα χωρητικότητας 120, 240 και 480GB με τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής να κυμαίνονται στα 550MB/s και 510MB/s αντίστοιχα. Τα drives, προτείνονται για mainstream χρήση, όπως οικιακούς υπολογιστές όπου ο φόρτος εργασίας δεν είναι μεγάλος.

Οι ταχύτητες σε 4K τυχαίες προσπελάσεις ανέρχονται στα 85.000 IOPS για τα δύο πρώτα μοντέλα, και πέφτουν στα 75.000 IOPS στο μεγαλύτερο μοντέλο των 480GB. Τέλος, η Kingston δεν ανακοίνωσε τιμή.

[img_alt=Η Kingston αποκαλύπτει τη νέα σειρά SSDNow UV300 για mainstream χρήση]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54469.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now